Klubben

Bjaavann Golfklubb

Bjaavann Golfklubb ble stiftet 1. juli 2003, og er rangert som en av Norges beste baner. Banen består av 18 hull, og er lokalisert rundt Bjåvannet like utenfor Kristiansand. I tillegg til banen har man et flott klubbhus hvor man kan følge spillere som slår inn på hull 18, en fullverdig drivingrange, samt en innendørs treningsfasilitet med treningsutstyr og golfsimulatorer.

Banen er designet av en av verdens mest anerkjente golfarkitekter, Robert Trent Jones Jr. Med det som utgangspunkt har Bjaaavann Golfklubb ambisjoner om å bli anerkjent som en golfklubb med et godt miljø som fostrer gode golfspillere og som kan være vertskap for store golfturneringer både av nasjonalt og internasjonalt format. Klubben har på tross av sin korte fartstid allerede arrangert en rekke forbundsturneringer inkludert Norgesmesterskapet i 2011 og NM Senior i 2020. I 2023 vender Norgesmesterskapet tilbake til klubben.
 
Robert Trent Jones Jr. beskriver banen slik:

"The good people of Bjaavann Golfklubb provided us with a wonderful canvas on which to create golf art. The extraordinary site embodies the many beautiful characteristics that Norway is blessed with. Our job was merely to discover and unveil a great golf experience while respecting Mother Nature."

Vi ønsker deg velkommen til en flott golfopplevelse på Bjaavann Golfklubb!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her