Gjester

Gjestespill

Vi gjør oppmerksom på at fra sesongen 2017 har vi byttet sløyfene; Hull 1 er nå ned bakken til høyre ved teltet. Hull 10 starter bak låven (følg veien til venstre for låven etter hull 9 ved puttinggreenen), og hull 12 har utslag foran terrassen ved klubbhuset.
Utenom åpningstidene er det selvbetjening med inngang på baksiden av klubbhuset. Der er det betalingsautomat for betaling av greenfee. Det er også mulig å legge greenfee i konvolutt i greenfeepostkassa. Husk å skrive navn og utslagstid på konvolutten. Samme prosedyre for spill med greenfeebilletter.

Greenfee kan betales med kontanter, billetter, bankkort, Vipps eller kredittkort.
Kvittering for betaling fungerer som dokumentasjon for spill på banen.

Alle må ha med seg Golfkortet fra NGF eller logge seg på med sitt GolfBox brukernavn og passord.

Klubbhuset er alltid åpent for spillere. Ved booking sender vi e-post til greenfeespillere som bl.a. innholder koden til dørene.