Simulator

Velkommen til vårt treningssenter!

Simulatorene er ÅPEN for bruk - TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BOOKING

På Bjaavann Golfklubb sitt treningssenter bruker vi Trackmans egen software for spill på simulator, noe som gir en helt ny opplevelse, hvor blant annet putting og nærspill er veldig forbedret!

Trackman er viden kjent som den desiderte beste innen radarteknologi benyttet i golftrening og tilpassing av utstyr. Nå brukes det også til simulatorspill hvor man kan spille virtuelle golfbaner rundt om i verden. 

Senteret inneholder 3 stk Trackman simulatorer. Alle maskinene er Trackman 4, med deres helt nye system for spill, med markedets beste lesing av putter.
Dette er et seriøst treningsverktøy som brukes av ‘alle’ tour spillere. Listen over golfspillere som benytter Trackman i sin trening er bortimot identisk med listen over de beste golfspillerne i verden.
Det er rett og slett et fantastisk verktøy til trening, instruksjon, custom fitting, og nå også til innendørs spill.

På treningssenteret finner du også et eget cafehjørne med kaffe, brus og mineralvann og noe snacks. Her kan du betale med Vipps.

VI har også et lite treningshjørne for egen trening - her finner du både medisinballer,kettlebells og speedsticks som man kan trene styrke og fart med. 

Både medlemmer og gjester er velkomne til vårt treningssenter!