Medlemsfordeler

Medlemsfordeler for medlemmer av Bjaavann Golfklubb

Fritt spill på Arendal og Omegn Golfklubb med unntak av juli måned.
Gjelder for alle med hovedmedlemsskap med spillerett i Bjaavann Golfklubb
Har du et hovedmedlemskap med spillerett i Bjaavann får du spille gratis på hele 21 andre fantastiske nordiske golfbaner – samt på Estlands flotteste golfanlegg.

Les mer her
Bjaavann medlemmer har følgende fordeler ved spill i Kristiansand Golfklubb:
Årsgreenfee i KGK: kr 3 000 (forutsetter medlemskap med spillerett i Bjaavann Golfklubb)
eller
Rabattert Greenfee kr 250 for alle Bjaavann medlemmer (uavhengig av medlemskapstype i Bjaavann Golfklubb)
RSA bil gir 10% rabatt på verkstedtjenester til alle klubbens medlemmer.

RSA bil gir fast pris på 200,- til alle klubbens medlemmer til poleringsvask av bil.

RSA bil gir BjaavannGK 3000,- for hvert medlem som kjøper ny bil hos RSA.
Saigon Nam Nam tilbyr 5% rabatt til alle våre medlemmer på deres vietnamesiske meny.
Gjelder ikke alkohol
Sørmegleren honorer kroner 5000,- til Bjaavann GK dersom et klubbmedlem bruker Sørmegeleren til kjøp eller salg av eiendom.
Viktig at selger får vite om dette før salget er gjort.

Medlemsfordeler for medlemmer av Norges Golf Forbund (NGF)
  • Som medlem i en norsk golfklubb får du inntil 20% rabatt på overnatting på Choice Hotels i Norden.
  • Alle golfklubber og spillere som skal delta i NGF arrangement/turnering kan booke Norwegian billetter med 30-40% rabatt i Norge og Norden.
  • Som medlem i en norsk golfklubb får du et unikt tilbud hos Hertz Bilutleie. Gratis innmelding, 3 måneders gratis medlemsskap og 200,- kr i rabatt på dine 5 første bestillinger.