Nybegynnere

Veien til Golf

Vi kjører "intensive" kurs over 3 dager, normalt i helgene! Når du er ferdig søndag, kan du kalle deg golfspiller, med flere nye venner! Det meste av kurset foregår utendørs på treningsområdet og banen. Det er ingen prøver eller tester som du må bestå, bare mye morro, ny kunnskap og mestring! smiley

Du kan låne nødvendige køller av klubben for å gjennomføre kurset!

Bruk påmeldingsskjemaet for å melde din interesse! Vi holder deg informert om eventuelle endringer av dato eller klokkeslett.

Følgende priser gjelder for nybegynnerkurs (VTG);
  Voksen (født før 1996) Kr. 1.200,-
  Ungdom (født 1996-1999) Kr.    900,-
  Junior (født 2000-2008) Kr.    750,-
Kurset er gratis ved tegning av medlemskap i Bjaavann GK, etter gjennomført kurs!

Priser for medlemskap etter gjennomført kurs;
Voksen (født før 1996) Kr. 3.900,-
Ungdom (født 1996-1999) Kr. 2.500,-
Junior (født 2000-2008) Kr. 1.400,-
Medlemskapet inkluderer gratis baller på drivingrange i 2019 og gratis "drop-in" trening hver mandag kl. 18-19 på drivingrangen i år og neste år!

Vi har kurs som går følgende helger:
7 - 9. juni
12 - 14. juli
9 - 11. august

Kursplanen er som følger:

Fredag kl. 17-21:
- Velkommen og banevandring

Lørdag kl. 10-14:30:
- Nærspill rundt greenen.
- Grunnleggende GOBBS (Grep, Oppstilling, Balanse, Ballplassering og Sikte) og golfsving på driving rangen.

Søndag kl. 11-17:
- Langeslag på range
- Bunker
- Teori
- Spiller ett par hull på banen.

Etter gjennomført kurs vil du bli invitert med på en selskapsrunde på banen vår sammen med en fadder. Den tildelte fadderen vil ta kontakt med deg og avtale tid som passer.

Nybegynnerutvalget har ansvaret for våre nybegynner kursene, kalt Veien til Golf.
Utvalget arrangerer Ferskingen, en turnering for de med klubbhandikap (54-36), sammen med Miljøutvalget.

Basert på klubbens verdigrunnlag Åpen, Ærlig, Inkluderende og Entusiastisk ønskes alle kursdeltakere velkommen.

Kontakt gjerne vår leder av Nybegynnerutvalget hvis det er noe mer dere lurer på:
Kari-Anne Høiklev, epost: hoiklev@gmail.com