Utvalg

Veien til GolfNytt av i år 2023
Norges Golfforbund har gjort en del endringer. Nybegynnerkurset Veien Til Golf er nå delt inn i 3 deler. Dette er for å gjøre det mer fleksibelt, sørge for økt mestring og mye mer banespill.

Del 1: Teori.
Teorien kan du ta hjemme i egen stue. E-læringskurset Veien Til Golf 2020, finner dere https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/  E-læringskurset vil ta deg gjennom teorien til VTG, og er obligatorisk for alle nye golfspillere. Teorien må være gjennomført før man kan ta banespill.
E-læringen bruker innloggingen til MinIdrett. Har du ikke en bruker på www.MinIdrett.no, må du velge å opprette en bruker før du kan komme igang.
Etter fullført E-læring kan du ta bilde av eller skrive ut diplomet for gjennomført E-læring som fremvises til trener på Del 2.

Del 2: Praktisk.
Dette er den praktiske delen av kurset. Vår pro Gordon Murray og klubbens Trener 1, vil vise de ulike slagene man benytter i golfen. Del 2 gjennomføres på 1 dag a 6 t. Her er det lagt inn litt tid for en pause mellom slagene. Hvor man kan nyte niste eller noe fra den flotte kafeen vår.

Del 3: Banespill.
Består av banespill med faddere. Det skal gjennomføres 18 hull som skal deles opp på 2*9 hull, eller 3*6 hull.

Du kan låne nødvendige køller av klubben for å gjennomføre kurset!


Det er plass til mange deltakere på kurset, hvor vi deler inn i grupper for å kunne følge hver enkelt godt opp under praktisk undervisning. Vi holder deg informert om eventuelle endringer av dato eller klokkeslett. For påmelding: Påmeldingsskjema

Priser for medlemskap finner du ved å trykke her
(Alle som har tatt VTG kurs nylig, går under kategorien "VTG 1 Års Medlemskap" under meneyen Medlemskap)

Nybegynnerutvalget har ansvaret for våre nybegynner kurs, kalt Veien til Golf.

Basert på klubbens verdigrunnlag Åpen, Ærlig, Inkluderende og Entusiastisk ønskes alle kursdeltakere velkommen.

Kontakt gjerne vår leder av Nybegynnerutvalget hvis det er noe mer dere lurer på:
Kari-Anne Høiklev, epost: kari-anne.hoiklev@bjaavanngk.no


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her