Medlemskap i Bjaavann Golfklubb

Nedenfor finner du priser for medlemskap og kontigenter.

Dersom du ønsker å melde deg inn i klubben kan du gjøre det ved å fylle ut innmeldingsskjemaet vårt, eller kontakte oss på klubb@bjaavanngk.no

Ønsker du å tegne, eller oppgradere ditt medlemskap til Premium, ber vi deg fylle ut skjemaet for Premium medlemskap hvor du velger hvilke elementer som skal inngå i medlemskapet ditt.

Vi tilbyr også månedsbetaling/AvtaleGiro for Voksen med spillerett og Premium medlemskap (det påløper et gebyr på 20 kr/mnd). Dersom du ønsker månedsbetaling vil du motta et engangsbeløp på påløpte måneder hittil i år, før du inngår i den månedlige faktureringen!

Vi fakturer månedsbetaling i begynnelsen av hver måned, med forfall i midten av måneden!

Kontakt oss på klubb@bjaavanngk.no om du ønsker dette.

Født før 1995. Inkluderer inntil 4 runder gratis spill hos 23 baner i Norden og Baltikum. Sjekk Top Nordic Golf under Medlemskap!

Månedsgebyr på kr. 20,- kommer i tillegg. Samme rettigheter som Voksen m/spillerett.

Nabospillerett registreres i GolfBox.

Inkluderer valgfri 2x18-hulls eller 4x9-hulls greenfee

Se egen meny

Månedsgebyr på kr. 20,- kommer i tillegg. Samme rettigheter som Premium-medlem.

Født 2009 eller senere. Barn eller barnebarn av medlemmer, innrømmes 50 % rabatt!

Født 2000-2008. Barn eller barnebarn av medlemmer, innrømmes 50 % rabatt!

Født 1996-2000

Fulltidsstudent gjennom HELE sesongen med dokumentert og betalt semesteravgift/studentbevis.

Gjelder kun for de som har bostedsadresse utenfor vest-agder

Inkluderer årskort driving range for deltakere fra 2019. Deltakere fra 2018 innrømmes 50 % rabatt på årskort driving range og gratis gruppetrening i 2019.

Ubegrenset antall baller på driving rangen i løpet av sesongen! Strengt personlig, men krever ikke medlemskap i klubben.

Strengt personlig og fordrer medlemskap i klubben.

Plass til en golfbag m/køller. Registreres i GolfBox. Du bruker egen hengelås. Betales kontant eller via faktura.

Plass til en golfbag m/køller og en tralle. Registreres i GolfBox. Du bruker egen hengelås. Betales kontant eller via faktura.

For medlemmer av Bjaavann GK som ikke har spillerett, betales det greenfee på kroner 350,-

Tilbudet gjelder tidligere medlemmer som har vært medlem i Bjaavann Golfklubb og som IKKE er medlem av noen golfklubb per dags dato.