Medlemskap i Bjaavann Golfklubb

Nedenfor finner du priser for medlemskap og kontigenter.

Dersom du ønsker å melde deg inn i klubben kan du gjøre det ved å fylle ut innmeldingsskjemaet vårt, eller kontakte oss på klubb@bjaavanngk.no

Ønsker du å tegne, eller oppgradere ditt medlemskap til Premium, ber vi deg fylle ut skjemaet for Premium medlemskap hvor du velger hvilke elementer som skal inngå i medlemskapet ditt.

Vi tilbyr også månedsbetaling/AvtaleGiro for Voksen med spillerett og Premium medlemskap (det påløper et gebyr på 20 kr/mnd). Dersom du ønsker månedsbetaling vil du motta et engangsbeløp på påløpte måneder hittil i år, før du inngår i den månedlige faktureringen!

Vi fakturer månedsbetaling i begynnelsen av hver måned, med forfall i midten av måneden!

Kontakt oss på klubb@bjaavanngk.no om du ønsker dette.
Voksen m/spillerett
kr 6 950

Født før 1995. Inkluderer inntil 4 runder gratis spill hos 23 baner i Norden og Baltikum. Sjekk Top Nordic Golf under Medlemskap!

Månedsbetaling av voksent medlemskap m/spillerett
kr 580

Månedsgebyr på kr. 20,- kommer i tillegg. Samme rettigheter som Voksen m/spillerett.

Voksen m/spillerett både Bjaavann og KGK
kr 7 900

Nabospillerett registreres i GolfBox.

Voksen UTEN spillerett
kr 2 750

Inkluderer valgfri 2x18-hulls eller 4x9-hulls greenfee

Premium-medlem, inkluderer "alt"
kr 10 000

Se egen meny

Månedsbetaling av Premium medlemskap
kr 855

Månedsgebyr på kr. 20,- kommer i tillegg. Samme rettigheter som Premium-medlem.

Barn m/spillerett
kr 500

Født 2009 eller senere. Barn eller barnebarn av medlemmer, innrømmes 50 % rabatt!

Junior m/spillerett
kr 1 400

Født 2000-2008. Barn eller barnebarn av medlemmer, innrømmes 50 % rabatt!

Ungdom m/spillerett
kr 2 950

Født 1996-2000

Student m/spillerett
kr 2 950

Fulltidsstudent gjennom HELE sesongen med dokumentert og betalt semesteravgift.

Spillerett med gyldig hovedmedlemskap i annen golfklubb
kr 4 350

Deltaker fra klubbens nybegynner (VTG) kurs 2018 og 2019 m/spillerett
kr 3 900

Inkluderer årskort driving range for deltakere fra 2019. Deltakere fra 2018 innrømmes 50 % rabatt på årskort driving range og gratis gruppetrening i 2019.

Årskort driving range
kr 1 800

Ubegrenset antall baller på driving rangen i løpet av sesongen! Strengt personlig, men krever ikke medlemskap i klubben.

Årskort driving range for VTG deltaker 2018
kr 900

Strengt personlig og fordrer medlemskap i klubben.

Utleie av "lite" skap
kr 500

Plass til en golfbag m/køller. Registreres i GolfBox. Du bruker egen hengelås. Betales kontant eller via faktura.

Utleie av "stort" skap
kr 800

Plass til en golfbag m/køller og en tralle. Registreres i GolfBox. Du bruker egen hengelås. Betales kontant eller via faktura.