Sportslig utvalg

Sportslig utvalg

Sportslig utvalg skal legge til rette for at alle medlemmer skal ha tilbud om konkurranser, aktiviteter og treninger som er tilpasset deres nivå. Sportslig utvalg har derfor et nært samarbeid med både trenere og turneringskomité. Sportslig utvalg er ansvarlig for at retningslinjer og tidsplaner for sportslige aktiviteter er forutsigbare og tilgjengelige. Klubbens sportslige plan utarbeides og revideres årlig av sportslig utvalg.Utvalgets mandat er som følger:
  • utarbeide en sportslig plan med tydelige sportslige mål for klubben
  • gi alle medlemmer et treningstilbud som blir tilpasset til nivå og ambisjoner
  • administrere uttak og økonomiske støtteordninger for junior- og elitespillere som skal representere klubben i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser

Alle medlemmer ønsker å forbedre sin golf, og noen ønsker å trene mye for å se hvor gode de kan bli. For å legge til rette for at alle skal få et treningstilbud som er tilpasset deres nivå og ambisjoner, skal det satses på spillerutvikling på flere nivåer.
  • Det skal lages et program for juniorutvikling som legger til rette for at motiverte spillere kan ta steget mot elitespill på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
  • Det vil etableres et treningstilbud for gode spillere over junioralder som ønsker å ta golfen til et høyt sportslig nivå (elitenivå).
  • Det skal tilbys treningsgrupper gjennom hele året som tilpasses medlemmer i alle aldre og på alle nivå.

Utvalgets medlemmer
Leder: Roger Markussen
Juniorrepresentant: Mari Filippa H. Larsen
Herrer / Elite: Arne Sverre Salvesvold
Trener: Nicolai Langeland
Senior: Lasse Eidskrem
Damer / Elite: *** Navn kommer ***

Sportslig utvalg

Roger Markussen

Leder

   99399292

Nicolai Langeland

Trener

   90535219

Mari Filippa H. Larsen

Junior

Arne Sverre Salvesvold

Herre/Elite

Lasse Eidskrem

Senior

   97 06 04 70

Lasse (58) har vært medlem i klubben siden 2005. Har tidligere hatt tillitsverv som leder av markedsutvalget i klubben og styreleder i Sørlandets Golfpark. Spiller golf både som rekreasjon og det siste året som rimelig aktiv på senior touren. Hcp på 5-tallet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her