Turneringer

Torstein vant Sørlandstour finalen

Publisert: 17. august 2016  av Jonas Lønn  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sørlandstour ble avsluttet på fantastisk vis med masse bra spill og noen fantastiske premier til flere 10-talls tusen kroner.

For litt over en ukes tid siden ble det arrangert Sørlandstour på Bjaavann med over 40 deltakere. Dette er en turnering de beste spillerene på Sørlandet stiller opp på. Og nå var det attpåtil finale hos oss :) 

Etter en spenende dag med masse godt spill fra tee 59, (gamle hvit), var det Bjaavannspilleren Torstein Lømsland som trakk det lengste strået og vant. Det hele ble gjort på imponerende vis med en runde på 70 slag, altså 1 under par. Men, det var utrolig jevnt i toppen. På 2. plass kom Arne Sverre Salvesvold kun et fattig slag bak. Det var hele 9 spillere som var 4 over par eller bedre (brutto 75 slag). 

Gjennom sesongen 2016 er det blitt spilt en helt ny turneringsserie for den litt ivrige golferen under 15 i hcp. Totalt 95 spillere har vært med o rundene som har vært spilt i Grimstad, KGK, Mandal, Utsikten i Kvinesdal med finale på Bjaavann. 

Turneringsformen er enkel, det er slagspill for alle som stiller, men nyvinningen her er at alle stiller i 2 klasser. 
Altså Netto og Brutto, så her kan en spiller med litt høyere hcp fortsatt være en gullkandidat. 

Resultatlisten sammenlagt viser at ingen klarte å tukte KGK's Arne Sverre Salvesvold. Han vant begge klasser. Gratulerer!

Resultater i GolfBox


I Bruttoklassen fulgte Bjaavannspillerne Jonas Lønn, tett fulgt av Torstein Lømsland.
I Nettoklassen var Øyvind Larsen og Torstein Lømsland på pallen.

Takk til alle deltakere og til klubbene som har tatt godt i mot oss.

Konseptet vil bli videre utviklet til neste år, basert på nyttige erfaringer vi har høstet i år.