Turneringer

Suveren Atle Bartha i NSG Sørlandstour på Bjaavann.

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 4. juni 2016  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fredagens seier til rookien Atle i turneringen på Utsikten Golfklubb var bare en oppkjøring til dagens oppvisning på hjemmebane. Hele 7 slag foran Oddleif Olsen på 2. plass må vel trygt kunne karrakteriseres som utklassing. Atle spilte feilfritt i 16 hull, men måtte svelge to bogeys på de to siste, så det ble "bare" en runde på banens par. Våre øvrige spillere forsynte seg grådig av premiene også i de andre klassene. Vi gratulerer alle!

Med sin to seiere på rad koblet Atles et godt grep om sammenlagt premien brutto på NSG Sørlandstour som avsluttes på Arendal & Omegn i morgen, søndag 5. juni.

Det var tydelig at Bjaavann-spillerne synes det var stas å komme på hjemlig gress etter å ha slitt seg rundt på en bane i Kvinesdal som desverre ikke fremsto i sin beste stand.
Scoren forbedret seg formidabelt for enkelte. Vinner av klasse 2, Eivind Knutsen, forbedret seg fra 97 (+27) til 80 (+9).
Vinner av klasse 3, Glenn Ege, forbedret scoren med 11 slag, og gikk rundt på 87 slag (+ 16), ett slag foran landslags-grossisten Alf Henrik Hansen fra Ski.




Noen av klasse 3 spillerene koser seg på terrassen etter endt runde.




Førnøyd vinner av klasse 2.





Klasse 1




Klasse 2




Klasse 3




KLasse 4




Klasse 5
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her