Turneringer

Grønt Fokus Championship 43 – tidenes yngste seierspall ?

Publisert: 21. juni 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I et strålende golfvær på en strålende golfbane konkurrerte 63 strålende golfere om heder & ære og strålende premier fra klubbens samarbeidspartner Grønt Fokus. Championship 43 – hvor alle spiller fra tee 43 - ble ungdommens mesterskap: Astrid Lømsland (14) vant dameklassen og Hans Lossius (13) herreklassen. Faktisk var samlet alder på seierspallen i herreklassen kun 43 år. Dette må vel love godt for golfklubbens fremtid? Vegard Robstad (60) vant suverent i «nybegynner-klassen» og viste at det aldri er for sent å starte med golf! Gratulerer til alle!

Stor takk til Grønt Fokus som har sørget for at klubben har fått en flott ny hagestue, og en stor takk til dugnadsgjengen som har fått den på plass!

Takk også til Grønt Fokus for deilig grillmat og til grilljørene Terje og Pemba for tilberedning.

Resultatene var imponerende.
 
Blant «de som ikke har spilt golf så lenge» klarte Vegard Robstad seg kun med et stryk og fikk en nedskrivning av handikapet sitt med hele 9!
 
Astrid Lømsland stakk av med seieren i Dameklassen og gavekortet på 3000 kr fra Grønt Fokus.
 
I herreklassen var det turneringens yngste deltaker, Hans Lossius, som sanket hele 42 poeng og et gavekort på ikke mindre enn 5000 kr. Nå må det vel bli vinterhage hos Lossius’ene……

Det ble «foto-finish» om andreplassen som Torstein Lømsland (21) dro i land med aller minste margin foran Mats Ege (16). Begge spilte på handicap 3,6, fikk 40 poeng, hadde en eagle og 4 birdies og brukte imponerende 66 slag brutto på runden! Nå har begge handicap 3,2.
 
Alt i alt en flott turnering med god stemning! Neste år blir det shot-gun start slik at alle får spise sammen og er sammen på premieutdelingen.
 


Fornøyd vinner: Hans Lossius