Turneringer

Golden Child! Din mulighet til å bidra.

Av: Trond Nilsen  |  Publisert: 12. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kort om GoldenChild

Mange av dere har kanskje sett GoldenChild, enten via nyhetsinnslag, via Norsk Golf eller på Eurosport. For dere som ikke kjenner oss, GoldenChild har de siste 5 årene vært en frivillig forening som har brukt golf som arena for å synliggjøre barnekreft, og å bidra til kampen mot kreft hos barn gjennom forskning.

Siden dette har vært en familiedrevet forening har rekkevidden vært begrenset. Endelig kan vi nå fortelle at foreningen omgjøres til en stiftelse. Stiftelsen GoldenChild skal videreføre og styrke arbeidet som er nedlagt frem til nå. Stiftelsens styre inkluderer både næringslivsledere og for oss golfere en kjent karakter i Magnus Sveen – vår forrige redaktør i Norsk Golf.  Det betyr at vi øker innsatsen - GoldenChild reiser ut i landet og håper å både møte og engasjere både hverdagsgolferne og klubbene til å bli med på reisen. Du kan lese mer om oss på www.goldenchild.no

GoldenChild turneringen er en vanlig slagturnering med fullt HCP. Det er løpende start på hull 1 fra kl 09.00. Det blir closest to pin konkuranse som koster 100 kr pr ball. Her kan du delta så mange ganger du ønsker. Vippsbetaling på utslagssted. (husk Telefonen)
Om vår klubb blir blandt topp 25 av bidragsytere så vil beste dame og beste herre få en plass på gallamiddag og spill på Miklagard Golf klubb under GoldenChild Invitational.

Vi håper så mange som mulig vil være med å bidra til denne gode saken og at så mange som mulig kan melde seg på i golfbox så fort som mulig. 

Påmelding her.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her