Turneringer

Best i byen? Pemba redder Bjaavanns ære !

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 16. august 2016  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kristiansandsmesterskapet 2016 ble arrangert i helga, 13-14. august. Dette er en svært populær turnering og 100 spillere stod klar lørdags morgen på Bjaavann. Etter søndagens finalerunde hos KGK var det klart at 3 av 4 mestere har klubbadresse Randesund. "Little Tiger" Pemba reddet Bjaavanns ære og kan smykke seg med mestertittelen i klasse B. Gratulerer!

I A-klassen tok Arne Sverre Salvesvold en klar seier. Kampen om 2. plassen kunne ikke blitt jevnere hvor Marius Rosvold Andersen og Bjaavanns Morten Hegland endte på samme antal slag, men Marius har lavere handicap.

Jonas Lønn hadde lørdagens beste runde på 73 slag, men falt tilbake til en 4. plass etter en middelmådig 80-runde på søndagen.

B-klassen er den klart største og her var det mange skuffede spillere etter lørdagens runde på Bjaavann. En meget sterk sluttspurt av Pemba gav han seieren i B-klassen, kun ett slag foran Ivar Furset. Kampen om 3. plassen var enda jevnere, men gikk til slutt til Olav Ropstad.

Even Anker Ekeberg la et godt grunnlag på lørdagen og det holdt helt inn til seier i C-klassen.

I dameklassen var det gitt at en KGK-spiller skulle ta det. Ingen damer fra Bjaavan stilte opp!!!!
Solfrid Hitreskog vant som hun ville og så ofte gjør.

Gratulerer !!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her