Simulator

Simulatorene er stengt fra og med Mandag og ut September

Av: Trond Nilsen  |  Publisert: 12. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vedlikehold i treningssenteret

Det vil bli arbeid i treningssenteret fra og med Mandag 18.09.23 og ut måneden.
Det blir oppstramming og reparering av lerret, Justeringer av Trackman. Endringer på lys og lys setting. Planlegging av området utenfor simulatorene. 

Så ser vi at det er veldig mye merker i lerretene som henger i simulatorene nå. Vi kommer ikke til å bytte disse men det er veldig viktig å bruke baller som ikke er brukt ute og ikke har stempel, tusj eller andre merker på seg som kan sette merker i lerretet. Det blir også utført litt hærverk om man kan kalle det for det, med at noen slår i gulvet utenfor mattene. (lages veldig fort sår) Noen slår på peggene som står der i dag når de slår prøvesving. (Noe unødvendig å slite disse ut mer en nødvendig) Det er også kommet en stor rift i matten på den ene simulatoren. Dette må være en skikkelig DUFF om man kan kalle det det.

Disse tingene gjør at vi må sette noen regler i simulator fremover. Dersom det blir oppdaget bruk av feil ball, eller noen som med vilje ødelegger eller med vilje sliter ut utstyr så kan dette medføre at personen blir økonomisk ansvarlig.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her