Miljøutvalg

Fortjent hyllest til Terje Haugen

Publisert: 25. august 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Onsdag 24. august ble Terje Haugen hyllet med sin egen turnering. Fullt fortjent. Vår head greenkeeper er gått inn i pensjonistenes rekker. Men fremdeles er han å i full aktivitet på banen, nå som medlem av dugnadsgjengen. Vi har mye å takke Terje for.

av Oddleiv Moe

"Det er ikke noe som er så kjedelig som å se gress gro". Dette ordtaket gjelder ikke for Terje Haugen. I åtte sesonger har han sett gresset gro og behandlet hvert gress-strå som det skulle være hans eget barn ute på Bjaavann. Han skal ha masse av æren for at vi har en bane vi kan vært stolt av.

- Med de midler vi har hatt til rådighet vil jeg fastslå at vi har Norges beste bane. Bare så synd at grunnarbeidet var for dårlig, slik at jobben ble vanskeligere enn nødvendig. Men det har vært et privilegium å få lov til å jobbe på Bjaavann. Jeg har hatt noen fantastiske år, sa Terje som fikk velfortjente gaver til seg og sin Eva på "banketten", der det også ble servert nydelig mat.

Det var Miljøutvalget som hadde tatt initiativ til denne gesten overfor Terje, og det ble en suksess. 44 spillere møtte fram for å hedre denne gode mannen og det vanket masse fortjente godord. Styreleder Terje Nilsen kunne for øvrig opplyse at greenkeeper Terje hadde masse andre egenskaper enn å pleie gress og mekke maskiner. Han kan blant annet vise til å profesjonell karriere som racerkjører for modellbiler i USA!. Det var nytt for de fleste.

Vår nye headgreenkeeper Stian Johnsen beklaget sterkt at han måtte melde forfall til hyllesten av sin gamle sjef. Det skyldes at Stian med sitt rockeband hadde konsert på Sjøboden i Mandal....


RYTMISK SPORTSGYMNASTIKK
Oppvarming er viktig. Det hadde Sally & Co. i Miljøutvalget tatt konsekvensen av. De hadde fått med seg tre spreke jenter fra "Friskis og Svettis" til å ta seg av oppvarminger. I åtte minutter ble det bøyet, tøyet og danset til musikk. Litt av et skue. Ikke helt synkront, men dette gikk hjem.

Gode ord og en liten gave fra Sally til kveldens æresgjest.
Aldri har så mange varmet så godt opp før noe turnering. Kjell Hoff tar det med et smil.
Vinnerlaget med Ottar Skretting, Lasse Kleven, Anni Nybøen og Thea Victoria Moe spilte til 37 poeng. Imponerende. Gratulerer!
Sølvlaget med  Per Anders Havnes, Inger Havnes, Kjell Ragnar Hoff og Gordon Murray kom halvveis til 70 poeng.
Bronsen gikk til Rasmus Alexander Moe, Trond Nilsen, Nils O. Plathe og Helge Tørressen med 32 poeng.