Miljøutvalg

Bjaavann Fun Event 2017 - utfordrende morro!

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 19. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En meget utfordrende bane - 18 par 3 hull - tok i mot de 38 deltakerne som trosset usikre værmeldinger og mørke skyer på fredagens turnering i regi av Miljøutvalget. Det ble en ubetinget suksess og en flott kveld for golf og sosialt samvær.




Værbekymringene viste seg ubegrunnet og turneringen gikk i et flott golfvær. Perfekt timing med styrtregn en time før og en liten eling da alle var på vei tilbake til klubbhuset.

Det var nok en del som hadde tenkt at det å spille kun par-3 hull blir lett match, men 
Gordon og Lasse hadde laget en meget utfordrende par-3 bane hvor ballen både måtte "drawes og fades" for å få et godt resultat. Synd at regnværet hadde fylt noen av hullene med vann, men det var jo likt for alle.

Etter golfen var det hyggelig samling med grillmat og premieutdeling i teltet.

De som mestret banen og forholdene best blant damene var Margot Pedersen med 45 poeng og Jon Terje Bråthen med 42 poeng blant herrene. Gratulerer med imponerende spill!

Det ble også premier til de andre på seierspallene, til hele 18 closest to pin vinnere og et par "trøstepremier" (pro-timer) til noen som ikke helt hadde dagen.....

Stor takk til Miljøutvalget, Gordon og Lasse for et strålende arrangement!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her