Medlem

"Vi vinner i Lotto ...."

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 23. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her er en virkelig gledelig melding til våre medlemmer. Vi gjør det stort i Lotto og Tipping. Grasrotandelen til klubben har økt formidabelt - og ingen penger er mer lett-tjente.


Av Oddleiv Moe

I fjor fikk vi  overført ca 85 000 kroner fra Grasrotandelen i Norsk Tipping . Vi er allerede 15 000 kr foran dette så langt i år. En formiddabel økning og 2018 blir "all time high"!!  Skal vi tro årets resultat blir ca. 120 000 kr?

Hele 263 personer støtter nå klubben hver gang de håpefullt leverer sin Lottokupong eller spiller på andre ting hos Norsk Tipping.

Det skal vi applaudere.

Rask hoderegning sier at 120 000 kroner utgjør omtrent 250 runder med fullt betalende greenfeespillere.  Det setter dette beløpet i perspektiv.

Vi takker alle våre medlemmer som har sørget for at det er Bjaavann som står som mottaker på Grasrotandelen når de leverer inn sine kuponger.

Derfor oppfordrer vi nå dem som spiller og ikke har Grasrotandelen til klubben i sitt hjerte og sørge for at det blir gjort. Det koster ikke noe for den enkelte spiller. Det er bare å snakke med kommisjonæren så fikser han dette. Du kan gjerne oppgi vårt organisasjonsnummer 985855153. Det er faktisk lettere enn å bestille starttid i GolfBox.

Alternativt via SMS, send Grasrotandelen 985855153 til 60000. Enklere blir det ikke....




 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her