Medlem

Velkommen til nye medlemmer og nybegynnere!

Av: Vidar Borgen  |  Publisert: 13. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er med stor glede at jeg på vegne av styret og Bjaavann GK vil ønske alle våre nye medlemmer velkommen til klubben!

Bjaavann GK har i skrivende stund fått ca. 100 nye golfere til klubben siden årsskiftet, og det setter vi stor pris på! Om dere er rutinerte golfere eller om dere er nybegynnere, så vil jeg si takk for at dere har valgt Bjaavann! For å komme inn i miljøet, så anbefaler vi at dere melder dere på turneringer, et sosialt lavterskeltilbud som er veldig populært. På guttetirsdag har vi jevnt bra med deltakere, mens veldig positivt er at det virkelig blomstrer i damemiljøet og på damedagene! Uansett turnering, meld dere på - vi ønsker flere deltakere! Full oversikt over turneringer finner dere på hjemmesiden: https://bjaavanngk.no/turneringer/turneringer-2020 
 
Vær heller aldri redde for å legge dere til en gruppe ("flight") sammen med golfere dere ikke kjenner. Vi er en åpen og inkluderende klubb, og så å si alle vil synes det er artig å kunne ta nye medlemmer med rundt banen vi er så stolte av! Kanskje du til og med får tilegnet deg litt verdifull lokalkunnskap om hvordan en kan spare et slag her og der. Og husk, spiller du med noen som har et annet handicap, så spiller du fremdeles fra det tee-stedet du selv ønsker. 
 
Ønsker dere å bidra på andre plan enn bare på banen, så ta en titt på utvalgene våre. Her har vi alltid behov for ekstra hjelp. I likhet med de aller fleste golfbaner i Norge så er vi helt avhengig av uvurderlig hjelp fra alle våre frivillige for å få endene til å møtes. Ønsker du profilering for en bedrift, så ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby deg av sponsorpakker og markedsføring.
 
Til deg som har barn, barnebarn, eller kanskje er ny junior- eller knøttespiller, så har vi treninger for alle de yngre golferne hver onsdag kl. 17! Her har vi mer enn doblet antall deltakere siden i fjor, så bli med da vel – golf er kult og sosialt! Utover sesongen blir det også reising, turneringer og mange spennende aktiviteter sammen med de andre juniorene!
 
Utenom en fantastisk golfbane, så er det verdt å ta med seg at som hovedmedlem av Bjaavann GK vil man også kunne benytte seg av følgende fordeler:
  • Fritt spill på Arendal og Omegn Golfklubb med unntak av juli måned,
  • Tilgang på Top Nordic Golf som gir gratis spill på hele 21 andre nordiske toppbaner,
  • Rabattert greenfee hos Kristiansand Golfklubb.

Til våre nybegynnere, så kan jeg bare si velkommen til golf, dette blir moro! Golf er en fantastisk sport dere forhåpentligvis vil få glede av i mange år. Noe av det beste med golf er hvor individuelt det der. Du slår ballen, du tar avgjørelsene på banen, og du står selv for øvingen for at du skal bli bedre. Samtidig kan man ha glede av sporten sammen med venner, familie og bekjente i all slags alder, helt uavhengig av hvor god man er.
 
Som et utgangspunkt er golf vanskeligere enn mange andre sporter, så hvis man derfor selv definerer sine egne mål, og ikke bryr seg så mye om alle andres nivå, så vil en ha mye mer glede av sporten. Jeg husker selv da jeg begynte å spille golf, og de første gangene jeg klarte å sende et brukbart slag nedover fairway, første gang jeg traff en green, første gang jeg klarte en par, og første gang jeg kunne skrive meg ned i handicap. I dag er dette mer en selvfølge (utenom å skrive seg ned i handicap!), men etterhvert som man utvikler seg, så setter man seg nye mål og krav ut fra hva en selv mener en bør og vil klare. Slik er det for alle, og husk at selv Viktor Hovland, Rory McIlroy og Tiger Woods kan slå golfslag som er så langt under sine egne krav at de har minst like lyst til å knekke kølla som en nybegynner har på en dårlig dag. 
 
Til slutt skal jeg fortelle alle dere nybegynnere en hemmelighet: Vi har alle bommet på ballen, bommet på ballen igjen, og deretter slått et tredje slag som har gått rett til skogs eller i vannet. Vi har alle hatt et høyt handicap. Vi har alle brukt et godt knippe slag før vi omtrent har kommet på fairway. Vi har alle vært der! Nettopp derfor er det bare å komme seg ut på banen for å prøve og feile. Følger man en rimelig spillehastighet, samt reparerer nedslagsmerker og divots, så gjør man ingenting galt selv om man bruker mange slag. Og som jeg pleier å si; du får mye golf for pengene i begynnelsen!
 
Velkommen igjen til Bjaavann, vi sees på fairwayen utover sommeren!