Medlem

Takk for en fin sesong!

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 28. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Per Anders Havnes setter ord på det mange i klubben føler i disse dager ......

Det er trist at Stian nå melder at banen er stengt for sesongen, men slik må det være når vi spiller golf så langt nord på kloden. Til tross for utfordringene været ga før og under årets sesong, har banen etter hvert blitt utrolig fin. Høstens grønne spilleområder er nesten for fine til å gi slipp på. Frostkalde netter, korte dager og rimfrost som ikke slipper taket før langt ut på dagen forteller imidlertid at det er riktig.

Når vi ser tilbake på en god sesong, er det mange vi kan takke for at det ble slik:

Først og fremst takk til ansatte og frivillige banemannskaper som med en utrolig innsats forandret brunt, dødt gress til fine grønne spilleområder! Slik banen så ut i vår, skulle en ikke tro det var mulig å få den grønn igjen. Drift av klubben er imidlertid også avhengig av stor innsats som ikke er like synlig. Takk også til de utallige andre som har vært med på å gjøre dette til en god sesong. Klubbhus, driving range, styre, turneringer, osv. er stikkord for hva det gjelder.

Så vil jeg også takke for hvordan deltakerne i Golf Grønn Glede har blitt tatt imot i klubben. Det gjelder særlig de frivillige golfhjelperne, men også klubbens øvrige medlemmer som med et smil har tatt hensyn til litt utradisjonelt golfspill på mandager. GGG deltakerne har satt stor pris på dagene på Bjaavann. Samtidig har GGG vært meget nyttig for klubben i form av inntjening, nye medlemmer og bedre forståelse for golfens verdi.

Takk også til gode golfvenner som deler et smil og en god replikk, tar et tak når det trengs, er forståelsesfull ved dårlige slag og deler gleden ved gode slag. Vi er heldige som får være sammen i Bjaavann Golfklubb og kunne spille på banen vår.

Så får vi holde kroppen i gang i vinter og møtes til nye gode runder sammen når fairway blir grønn igjen.

Per-Anders