Medlem

Storeslem for juniorene i Tønsberg

Av: Per Øyvind Svenkerud  |  Publisert: 21. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tre deltagere og tre vinnere! Kristian Markussen (18), Mari Filippa Høiesen Larsen (19) og Eskil Jacob Svenkerud (14) slo til og vant hver sin bruttoklasse på Narvesen Tour i Tønsberg søndag 21. mai.

Banen i Tønsberg bød på svært krevende spilleforhold. I utgangspunktet er det en relativt kort bane og "bare" par 64. Men knallharde greener og fairways gjorde at ingenting stoppet der det skulle. Litt humpete greener med varierende hastighet avhengig av hvor mye gress som vokste på dem gjorde puttingen uforutsigbar. 

Forholdene tatt i betraktning leverte Kristian en god runde på +1 brutto. I et sterkt startfelt gjorde Kristian birdie på siste hull. Det rakk til omspill hvor Kristian holdt hodet kaldt og vant. På torsdag brukte Kristian kun 65 slag på Bjavanns "Tee it forward" turnering. Det kan tyde på at formen er i anmarsj frem mot Junior-NM i matchspill på Stjørdal GK 27. - 29. mai. Her er Kristian Bjaavanns eneste representant. 

Han kan følges på live-score her: GolfBox Tournament

I jentenes U19-klasse vant Mari Filippa ganske greit selv om det ble flere bogeys enn hun er komfortabel med. Eskil gikk i siste gruppe og hadde "oversikt" over feltet. Selv med dobbelbogey på siste hull ble det en sikker seier. 

Summasummarum ble det tre av tre mulige turnerningsseire og fire birdies (tre av Kristian og en av Eskil). Dette medfører tiltrengte bidrag til juniorfondet fra de som har valgt å støtte klubbens juniorer. Hvis du vil vite mer om juniorfondet og kunne tenke deg å være med å støtte de unge så se på vedlegget nederst eller ta kontakt med undertegnede. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her