Medlem

Slutt for i år ... men rangen stenger ikke!

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 26. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Så er det slutt for i år. Trist, men fagfolket har konkludert med at lørdag 27. oktober blir siste slag slått på banen i år.

Av Oddleiv Moe

Stian, vår eminente greenkeeper, vil sørge for at vi har en bane som har et best mulig utgangspunkt for å overvintre uten for mange og store skader. Greenkeeperen fastslår at nå er all ferdsel på banen ren slitasje.
 
Dermed fikk vi en kort sesong på Bjaavann i år. Banen ble jo ikke åpnet før tidlig i mai.

Men fremdeles blir det anledning til å slå golfballer på Bjaavann. Den nyfriserte drivingrangen stenger ikke. Baller vil bli plukket, vasket og lagt i ballmaskinen. Vi regner med stor trafikk på rangen som har vært god butikk denne sesongen.
 
Pr. 30 september har omsetningen på rangen vært 330 778 kroner. Det er drøye 35 000 kroner mer enn budsjettert. Og med resten av oktober og helt til snøen gjemmer ballene på rangen vil det tilføre ytterligere kroner. Så rangen gir et betydelig overskudd.

Ikke bare fremstår rangen nå mer presentabel enn tidligere. Det blir også slått langt færre baller inn i skauen etter av vi fikk hvit oppmerkingen på langs av rangen. Folk har fått noe å sikte etter...

Samtidig vil vi takke alle våre medlemmer som gjennom sesongen har lagt ned utallige timer med dugnad på rangen.