Medlem

Oddleif og Paal spiller senior-landskamp mot England

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 1. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

De norske vikinger, inkludert våre to Bjaavannspillere, er på plass i Nottingham for å spille årets senior-landskamp mot England.

Teksten er hentet fra www.seniorgolf.no

Kan vi hamle opp med «Sheriffen av Nottingham».
Engelskmennene som var på Tyrifjord i fjor ble nok litt overrasket av det norske lagets spillestyke. Etter stort sett å ha hatt Vikingskiptrofeet i trygg «tørrdokk» på de Britiske øyer måtte de gå fra borde og komme seg hjem uten. Følgelig er de klare til å røve det tilbake; denne gang på Stanton on the Wolds GC, ved sagnomsuste Nottingham https://www.stantongolfclub.co.uk

Det foresvever redaksjonen at det er et sted i nærheten der vi i vår generasjon nesten er vokst opp, utstyrt med pil og bue, i begeistret og engasjert kamp for mer rettferdig fordelingspolitikk mellom fattige og rike. Kanskje vi burde revitalisere Robin Hood i flere deler av vår verden også…
 

Ikke vet vi om sheriffen av Nottingham er med på det engelske laget; de fleste med makt og myndighet på «Brexit-øya» har vel sin fulle hyre med å håndtere en viss løsdekkskanon ved navn Boris. Så slik sett blir det nok mye moro å snakke med de engelske spillerne om.

De norske spillerne, under kyndig ledelse av lagkaptein Ola Bøe, har også ladet kanonene og riser til England søndag, der de skal spille inn mandag før turneringen tirsdag (Fourball bestball) og onsdag (singlematcher).

Laget består av:

Brutto
Bror Morten Andresen, Grønmo GK
Per Olav Gretland, Borregaard GK
Jan Erik Nordby, Larvik GK
Erlende Wiik, Drøbak GK
Thorbjørn Andersen, Nøtterøy GK
Ulf Kristiansen, Asker GK

Netto

Roar Foss, Kongsberg GK
Paal T Østberg, Bjaavann GK
Karl-R Strømmen, Grini GK
Ola Bøe, Onsøy GK
Tom Henriksen, Norefjell GK
Oddleif Olsen, Bjaavann GK

Bjaavann Golfklubb ønsker det norske landslaget og spesielt våre spillere Oddleif og Paal masse lykke til i årets landskamp mot engelskmennene! 


Paal T Østberg (til venstre) og Oddleif Olsen som spiller senior-landskamp mot England denne uken. Bildet er tatt fra en tidligere turnering i år.