Medlem

Nye miljø-søppelkasser med sortering på plass!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 15. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er litt av en jobb Kjell Kjønås og co har gjort de siste 5 ukene for å få dette på plass. Samtlige kasser er snekret sammen og montert på dugnad!

Kjell Kjønås, som er en drivkraft for dugnadsgjengen - har lenge drømt om å få på plass miljøvennlige søppelkasser på Bjaavann Golfbane, og endelig så har dette nå kommet for å bli!  

Dette er uten tvil en flott oppgradering på banen vår - som vil bli godt lagt merke til og forhåpentligvis bli brukt av samtlige medlemmer. Kassene er allerede kjørt ut og på plass for Senior NM til helgen.

PLAST - PAPIR - RESTAVFALL skal i den store søppeldunken 
Brusflasker, vannflasker og lignende skal i den lille søppeldunken. 

Vi retter en STOR takk til: 
- Kjell Kjønås
- Trond Salveson 
- Rune Ottesen
- Kostas

...og håper at enda flere ser viktigheten i å bidra med litt dugnadsjobb for å få Bjaavann Golfbane til å bli enda flottere!! 

Hvert år legges det ned tusenvis av dugnadstimer for å holde banen, range og klubbhus i best mulig stand. Er det flere som bidrar, så blir det mindre press på de som allerede jobber mye, og derfor ønsker vi å komme i kontakt med enda flere som vil bidra.

Om du så ønsker å jobbe med nybegynnere, bane- og range dugnad, styrearbeid, administrasjon eller hva det måtte være, så ta kontakt med klubbsekretær Glenn Ugland, så har vi navnet ditt.