Medlem

Ny sponsor i klubben - Level Personal Kristiansand

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 3. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Level Personal AS har skrevet en 1 årskontrakt med klubben.

Level Personal åpner en avdeling i Kristiansand. Den skal ledes av Espen Grande, som har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen og gleder seg til å skape «sitt eget» selskap i hjembyen.

- Som en ivrig golfer, så ønsker jeg å gjøre avdelingen synlig i sponsornettverket til Bjaavann golfklubb. Håper det blir mange turneringer, samlinger og kanskje noen reiser med nettverket hvis smittetrykket tillater det, sier Grande.

– Det blir veldig spennende å starte opp et nytt byrå. Etter mange lærerike år i bransjen, ser jeg frem til å ta neste steg og levere rekrutteringstjenester til virksomheter av alle størrelser i Agder, fortsetter Grande, som har jobbet i flere ulike rekrutterings- og bemanningsselskap de siste 20 årene.

– Med en kombinasjon av kompetanse, inngående bransjekunnskap og det siste innen forskningsbaserte metodeverktøy, kan vi tilby tjenester av høy kvalitet, både til faste og prosjektbaserte stillinger, tilføyer Grande.

En del av Level Group

Level Personal ble startet i april 2016 og har vokst raskt til å bli et av de største rekrutterings- og bemanningsselskapene i Haugesund-regionen, med en omsetning på rundt 170 millioner i 2020.

Virksomheten er todelt, der en den ene delen er spesialisert på rekruttering, søk og seleksjon, mens den andre jobber med kandidatutleie til noen av regionens største og ledende bedrifter. I tillegg har vi mye spesialisert fagkunnskap på huset, innen alt fra kommunikasjon og branding, til intervjuteknikk og personlighetstesting, lederutvikling og organisasjonskultur. Selskapet er en del av Level Group, der Trygve Seglem (Knutsen OAS Shipping) er hovedaksjonær, som tør å satse på kvalitet og innovasjon.

Ambisjoner om vekst – i Baneheia Park

I 2018 ble det åpnet en avdeling i Stavanger, og Kristiansand blir tredje i rekken. Daglig leder Tor Arne Egeland kjenner godt til Grande og er sikker på at han er rett person på rett plass.

– Med Espens solide erfaring og omfattende nettverk i Kristiansand, føler vi virkelig at timingen er god for å etablere oss her. Vi har jobbet med Espen tidligere og vet at vi er en god match, både faglig og personlighetsmessig. Målet er at vi har det gøy sammen, og samtidig skaper en ny og fremtidsrettet aktør i regionen, forteller Egeland.

Espen Grande har allerede ansatt en rådgiver, og håper de snart skal få enda flere kolleger på Kristiansand-kontoret som skal ligge i det nyskapende og bærekraftige bygget Baneheia Park.

– Foreløpig blir det oss to, men vi håper å raskt kunne ansette flere. Mange kandidater med spennende bakgrunn har allerede ringt oss, og det kommer nok en eller to til i løpet av kort tid, sier Grande.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, og husk at jeg er alltid klar for en runde golf!

Espen Grande: 404 70 050 / espen.grande@levelgroup.no / Webside