Medlem

Ny kontrakt signert med Gordon

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 1. november 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Etter å ha gjennomført en god sesong 2019, så ble Styret i klubben og Gordon enig om en ny 2 års avtale som gjelder fra 01.01.2020. Den nye avtalen blir som i år, og omfatter Protjenester og drift av både Proshop & Kiosk. 

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på årets sesong om at kiosken har vært veldig bra, med god mat, og ikke minst, en service som har vært strålende fra Jentene i kiosken. 

Som mange kjenner til så har Gordon vært trener på Bjaavann siden 2012 med et mål om å forbedre golfteknikken til våre medlemmer og har vært et positivt tilskudd siden starten. 

Gordon sine egne planer de neste 2 årene er: 
-Ferdgstille simulator i kølleboden i år.
-Arrangere flere fun events/turneringerer og noen helge-turer. 
-Spille mer golf med medlemmene.
-Utvikle et aktivt innendørs treningsomeråde. 

Bjaavann GK ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Gordon Murray de neste 2 årene. 
Litt Informasjon om Gordon for dere som ikke kjenner han så godt. 
 

Født i Skottland - Troon, Gordon kommer fra en golffamile og er ikke eneste i familien som er PGA Professional golfer.

Fullt kvalifisert medlem av Britisk PGA siden 1997, hvor han jobbet på Cooden Beach GC som tidligere hadde en PRO som spilte på Ryder Cup laget.

Har jobbet på diverse 9 hullsbaner, 18 hullsbaner, treningsakademi, driving ranges, offentlige og private klubber . Gordon har profesjonell erfaring på kundebehandling, og golfinstruksjon.

Gordon var aktiv profesjonell spiller med flere lokale seire, ranket som nummer 14 i Sør-England og medlem på Europa Touren i 2003, gjennom kvalifisering via skolesystemet. Gordon kom til Norge i 2005, og har jobbet på Borre GK, Sande GK, Grimstad GK og på Bjaavann siden 2012.