Medlem

LAGMESTERE I 1.DIVISJON SENIOR GOLF

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 16. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

4-manns laget sikret Bjaavann Golfklubb 1.plassen i øverste divisjon for Norsk Senior Golf.

I helgen har det vært proppfullt med turneringer å følge med på - og Bjaavann Golfklubb deltok i alle 3 divisjonene lagmesterskaps serien for Norsk Senior Golf. 

1.divisjonslaget dro opp til Kongsvinger Golfklubb fredag for innspills runde før turneringen (Kaptein Atle Bartha dro opp torsdag for en ekstra innspills runde samtidig som han spilte 27 hull på fredagen - så Atle gjor det han kunne for å forbedre laget + seg selv) 

Etter fredagens innspills runde var det veldig god stemning i laget - og på papiret så skulle Bjaavann Golfklubb gi de 4 beste lagene (Miklagard GK,Oslo GK,Losby GK og Vestfold GK) en real kamp om plassene! 

Erlend Jerstad og Atle Bartha klinte til med en 66 på lørdagens runde, hvor Erlend Jerstad noterte seg 1 birdie, mens Atle Bartha noterte seg 5 birdies og 1 eagle som han chippet i hullet på hull 18! 

Gordon Murray og Tom Arne Nordvik spilte også veldig bra og leverte en 68 runde etter lørdagens runde! 

Så med lørdagens spill, så ledet altså Bjaavann Golfklubb øverste divisjon før søndagens finale runde. (Bjaavann Golfklubb har aldri før vunnet øverste divisjon i Norsk Senior Golf sitt lagmesterskap) 

Søndagens runde skulle spilles inividuelt - så her var det bare å holde roen og spille mye bra golf - samtlige på laget leverte 75,75,76 og 80 noe som gjor at Bjaavann Golfklubb kunne stikke av med seieren i årets 1.divisjon for NSG lagmesterskap. 

Bjaavann Golfklubb vant med hele 4 slag over Oslo GK og Miklagard GK. 
Vi gratulerer Atle Bartha, Gordon Murray, Tom Arne Nordvik og Erlend Jerstad som endelig har satt Bjaavann Golfklubb som vinnere av øverste divisjon!

2 & 3 divisjonslaget havnet midt på tabellen og vil spille samme divisjon til neste år! 


Bjørnar Grønbekk, Svein Sæhle, Lasse Eidskrem og Oddleif Olsen spilte 3.divisjon på Kongeberg GK og fikk en habil 5.plass i årets 3.divisjon.