Medlem

Knallsterk avslutning av Mari Filippa på Sola!

Av: Per Øyvind Svenkerud  |  Publisert: 15. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tre juniorer representerte Bjaavann GK under helgens Srixon-turneringer. På Sola GK var Mari Filippa Høiesen Larsen og Kristian Markussen på plass i U19-klassen. Eskil Jacob Svenkerud hadde hjemmebane på Bjavann i U15-klassen. Alle tre fikk en betydelig tøffere start enn de hadde forventet  på forhånd. For guttenes del fortsatte det med variabelt spill gjennom hele helga.

"Jenta vår" startet med rufsete scorekort alle tre rundene, men hun klarte å snu det til gagns. De siste 27 hullene (av 54) gikk hun +4 brutto. Søndagens runde på 73 slag (+1 brutto) var feltets nest beste og ny bestenotering i konkurranse for Mari Filippa. Temmelig overbevisende når runden startet med fire strake bogeys... 

For de som følger Mari Filippa sitt treningsarbeid på nært hold er ikke dette noen overraskelse. Ingen golfspillere på Bjaavann, eller Sørlandet for den del, er så dedikert i treningsarbeidet som Mari Filippa. Minst 35 timer i uka og dønn fokusert! Derfor er det ekstra moro å se de gode resultatene. Hun kan løfte blikket og vite at hun er på rett spor mot de hårete målene i framtida.

Kristian lager 7 birdies. Det er i utgangspunktet nok til å være på øvre halvdel av resultatlista. Dessverre ble det noen hull med veldig høye scorer og en totalplassering på nedre tredjedel av resultatlista. Hans bestenivå er udiskutabelt og han kommer sterkt tilbake!

Eskil var nok Bjaavanns mest skuffede tenåring i helga. Hjemmebane, god innspillsrunde og en tanke om å spille trygt for en god plassering ble en uheldig kombinasjon for en som trives best når han går "all in". Det ble mye læring av dette - og to runder med scorer på "pappas nivå" som poden så treffende beskrev det!

Totalt denne helga ble det 13 birdier på juniorene. Seks av Mari Filippa og sju av Kristian. Det gjør at det kommer noen bidrag til Juniorfondet fra de som er våre støttespillere. Vil du vite mer om Juniorfondet og hvordan du kan være en i gjengen som bidrar? Se vedlegget nederst i teksten eller ta kontakt med undertegnede.  
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her