Medlem

Klubbhuset (fortsatt under oppussing)

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 11. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå er det ikke lenge til før vi kan smykke oss med ny oppusset klubbhus

Som de fleste har fått med seg så drives det med oppussing innvendig (og noe utvendig) i og rundt klubbhuset - vi har leid inn 2 skole klasser som har gjort jobben siden starten av mars måned og vi gleder oss til å vise starten på et klubbhus som har fått seg et skikkelig løft innvendig. Det gjenstår selvfølgelig litt bilder og pynt på veggene osv, men dette kommer etterhvert! 

Når vi nå åpner banen torsdag 14.april, vil det fortsatt være noe pågående arbeid i den delen av klubbhuset som har vinduer mot green hull 18 - i et par uker til vil studentene jobbe i hverdagene for å bli ferdige med den siste delen av klubbhuset + ny terrasse med glassrekkverk mot hull 12/18. 

Kiosken vil være åpen for kjøp av mat & drikke 
Proshopen vil være åpen for kjøp av utstyr - men vi venter på en glassvegg som skal monteres før selve proshopen er 100% ferdig. 

Men det vil være et område i klubbhuset (inkludert toalettene oppe) som blir stengt for klubbens medlemmer frem til studentene er ferdig med arbeidet.
Klubbens medlemmer må benytte seg av toalettene i kjelleren (garderoben). 

Åpningstider Kiosk & Proshop denne sesongen: 

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00 
Lørdag, søndag og helligdager: 08:00  16:00
 


Mvh Bjaavann Golfklubb
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her