Medlem

Johan Winge vinner Belka Golf Nordic Open 2018

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 9. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Johan knallet til med en kjemperunde på 67 nettoslag på lørdagens turnering og sikret seg derved seieren uansett klasse, og ikke minst ei ukes "alt inkludert" golfopphold i Belek Tyrkia. Gratulerer!


Det ble en fantastisk flott turnering lørdag 7. juli med 34 deltakere i A-klassen (HCP <18) og 17 i B-klassen (HCP 18+).

Spilleren med laveste antall nettoslag uansett klasse vinner hovedpremien og kan booke flybillett til ei fantastisk golfuke i Belek i Tyrkia. Her er alt inkludert, og som en bonus går Turkish Open samtidig slik at en også kan se "de store gutta" spille.

Det måtte spilles god golf for å kjempe om denne premien og best var Johan Winge på 67 nettoslag.

Beste bruttorunde på 75 slag stod Olaf Røed for (Eagle på hull 3!) , men med bare 5 tildelte slag, rakk det til en 2. plass med 70 nettoslag.

70 nettoslag hadde også Espen Olsen som vant B-klassen.

Gratulerer til alle vinnerne!

En stor takk til Tore Halvorsen i Belka Golf Nordic, til Claire og grillmestrene for bevertning, til banemannskapet for supre greener og til Lasse Kleven som organisator for det hele!









 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her