Medlem

I helgen spilles det Lag-NM

Av: Espen Olsen  |  Publisert: 14. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Denne helgen spilles det Lag-NM, Bjaavann GK stiller med lag i 1. divisjon for damer og i 2. divisjon for herrer.

Da var det duket for Lag-NM for begge kjønn, Damene spiller i førstedivisjon, her spilles det fem runder på tre dager. Det hele går av stabelen på Stiklestad GK. Gutta spiller i andredivisjon, som for året går av staben på Utsikten GK, her spilles det tre runder over to dager. Vi kommer til å oppdatere denne artikkelen gjennom helgen med litt resultater og kommentarer fra spillerne.

Damer
Damene spiller 5 runder, med foursome som start på fredagen. Deretter blir det fourball samme dag. Lørdag blir tilsvarende med foursome fra start og deretter fourball. Turneringen avsluttes med single-runde på søndagen. Damene spiller med et lag på hver runde fredag og lørdag. Det er 5 lag i førstedivisjon for damer, de to beste rykker opp til eliten, de to neste beholder plassen, mens sistemann rykker ned. Miklagard GK er nok storfavoritt til opprykk, med Losby GK som utfordrer. Så tipper vi det blir en kamp for våre damer å kjempe om sikker plass mot Bjørnefjorden GK og Trondheim GK. 

Bjaavann GK stiller med Elisabeth Larsen Homme og Mari Filippa H. Larsen, og vi ønsker dem lykke til med turneringen.

Fredag:

Runde 1 (foursome): Damene åpnet med en runde på 95 slag og ligger dermed på 5. plass etter første runde. Vi ligger 7 slag bak Bjørnefjorden GK.

Runde 2 (fourball): Her ble det 82 slag, totalt +35 så langt etter dag en. 14 slag opp til fjerdeplass.

Lørdag:

Runde 3 (foursome): Lørdagens foursome gikk på 90 slag, 5 slag bedre enn fredagens runde. Avstanden opp til sikker plass øker dessverre.

Runde 4 (fourball); Også bedring på dagens fourball, 4 slag bedre enn i går og en anstendig runde på 78 slag. Avstanden opp til sikker plass i førstedivisjon er nå 24 slag før søndagens single-runde. 

Livescore: GolfBox


Herrer
Herrene spiller 3 runder, med foursome på lørdag morgen, og fourball på lørdag ettermiddag. Deretter avsluttes det hele med single-runder på søndagen. Herrene spiller med to lag i hver runde på lørdagen. På papiret har Bjaavann GK beste handicap av lagene, med Kristiansand GK og Utsikten GK (som spiller med Eirik Tage Johansen) tett etterfulgt. Vi er muligens en knapp favoritt til å vinne og sikre oss opprykk, men det skal spilles mye golf før det avgjøres på søndagen.

Bjaavann GK stiller med Jonas Lønn., Kristian Markussen, Arne Sverre Salvesvold og Øyvind Larsen. Vi ønsker dem lykke til og håper på forrykende spill i helgen

Lørdag:

Runde 1 (foursome): Herrene stilte med to lag på foursome, Lag 1 bestod av Arne Sverre Salvesvold/Kristian Markussen, gutta gikk på 78 slag, og var ikke helt fornøyd etter runden. Lag 2 med Øyvind Larsen/Jonas Lønn gikk 80 slag, og totalt endte vi på -18 på foursome, dette holdt til en andreplass, 6 slag bak Kristiansand GK og 2 slag foran Utsikten GK.

Runde 2 (fourball): Det ble en liten omstokking på lagene i fourball, med Lag 1 bestående av Øyvind Larsen/Kristian Markussen og Lag 2 Arne Sverre Salvesvold/Jonas Lønn. Gutta leverte varene i fourball. Øyvind og Kristian lå -6 foran siste hull, men gikk dessverre på en smell på det vanskelige hull 18, og kom inn på 68 slag (-2). Arne Sverre og Jonas gikk en meget sterk 62 runde, altså 8 slag under par. Med dette spillet, kapret vi hele 9 slag på nabo Kristiansand GK og har gått opp i en foreløpig ledelse. Et glimrende utgangspunkt for morgendagens singlerunder, hvor det hele skal avgjøres.


Livescore: GolfBox
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her