Medlem

En vellykket høstdugnad

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 25. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble gjort en stor innsats på 3 forskjellige plattformer på golfanlegget når vi arrangerte høstdugnaden på lørdag.Tusen takk til alle involverte!!

Bunkerdugnad
Hoveddugnaden hadde fokus på å fikse bunkerkantene på våre 48 bunkere, noe som er en vanvittig stor jobb. Det skal skjæres nye kanter rundt bunkerne, samt man må fylle på sand der det trengs. i tillegg må alt av torv og diverse fjernes fra banen. 

På høstdugnaden ble det skjært nye kanter til 22 av bunkerne på 4-5 timers arbeid - fantastisk innsats fra gjengen som hjalp til. 





Drivingrange dugnad 
Hovedfokuset på drivingrangen var å fjerne våre 16 000 +/- gule callaway baller med god kvalitet, vinterlagre disse og fylle på med "vinterballene" våre i ballmaskinen på rangen. 
Gjengen som jobber dugnad på drivingrangen året rundt, stilte opp og og tok på seg denne jobben. 
Tusen takk til alle involverte. 


Simulatordugnad. 
Som de fleste av oss nå vet, så er vi godt i gang med bygging av treningsfasilitet i 1.etg. 
På lørdag ble det en stor del av jobben rundt det elektriske gjort, samtidig som vi fikk satt opp nettverk og store deler av putting-greenen.  




 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her