Medlem

Course Marshall / Banevert

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 4. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tiden fremover vil dere mest sannsynlig få hilse på 2 av våre nye baneverter

Vi har den siste tiden registrert at en del medlemmer ikke møter opp til sin starttid som er bestilt i golfbox. Dette ødelegger for andre medlemmer som gjerne kunne tenkt seg den starttid, eller gjester som kunne betalt for å spille på den flotte banen vår. 
Vi går derfor nå aktivt ut med banekontroll både på dagtid og spesielt kveldstid.  Alle spillere som ikke møter opp til sin starttid vil få en advarsel fra klubben. 

På bildet ser dere 2 herlige karer som skal sørge for å gjøre banekontroll fremover. Fra venstre: Dag Ivar Andreassen og Gunnar Spørck. 

Dag Ivar & Gunnar skal kontrollere at spillere som er oppført i golfbox møter opp til sin starttid og at riktige spillere er oppført. Samtidig skal de også sjekke at spilletempo på banen og ha en hyggelig tone med alle de treffer. 

Vi minner om at de som ikke har hentet ut bag-tag må hente dette neste gang de skal på banen - dette gjør jobben mye enklere for våre flotte baneverter. (klistremerke som viser at du har betalt medlemskapet) 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her