Medlem

Blokkeringer i golfbox - ukedager

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 9. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Selv om det er blokkeringer i golfbox, så står det alltid en tekst man kan forholde seg til på blokkeringen.

Denne uken og fremover, vil dere se det er blokkeringer i golfbox - dette betyr ikke at banen er stengt - men det må blokkeres av en grunn som blir forklart her. 

Mandag: Bedriftidretten har leid golfbanen fra klokken 17:00 - 19:30 åtte mandager gjennom sesongen. For at det ikke skal oppstå situasjoner på banen, så blir vi nødt til å legge inn en blokkering 4 timer før da det tar 4-4,5 timer å spille en golfrunde hvis man er full gruppe. 

Enkelt eksempel: En greenfee spiller booker tid klokken 15:00 som starttid, og får beskjed ved ankomst at det er arrangement som stenger banen klokken 17, det blir ikke en positiv opplevelse hvis man har tenkt å spille 18 hull.  

Man kan derfor bruke banen før klokken 17:00 som medlem, men da uten booking i golfbox. Bruk ballrenne ved startbua og sørg for å være av banen klokken 17:00 eller når det er oppsatt turnerings tidspunkt - dette står alltid som tekst i blokkeringen. 


Tirsdag: Guttetirsdag og Dametirsdag spilles stortsett gjennom hele sesongen. Det er turneringsfri i juli måned, men utover det så spilles det så og si hver tirsdag ettermiddag. 
Damene spiller annehver tirsdag på kgk / bjaavann , noe som betyr at halve sløyfen på banen er tilgjengelig for spill for medlemmer når guttetirsdag spiller sin sløyfe. 

Hvis Guttetirsdag spiller hull 1-9, og Dametirsdag spilles på KGK. Da er hull 10-18 ledig. 
Hvis Guttetirsdag spiller hull 1-9 og Dametirsdag spilles på hull 10-18. Da er hele banen stengt fra klokken 18:00 eller oppgitt tidspunkt i blokkeringen. 

Info om hvilken sløyfe guttetirsdagen spiller - står alltid på blokkeringen eller i turneringsnavnet under turneringer. 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her