Medlem

Blir du juniorenes neste støttespiller?

Av: Per Øyvind Svenkerud  |  Publisert: 3. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hittil har 16 personer sagt at de vil bli en av juniorenes støttespillere. Vi vil gjerne invitere deg som privatperson - eller din bedrift - til å gi et lite bidrag til juniorfondet når våre fem konkurransespillere presterer spesielt bra i turneringer på Narvesen Tour og på Srixon Tour. I løpet av sesongen vil det bli 12 – 15 turneringer.

Er du en av dem som ønsker å se flere og bedre juniorspillere fra Bjaavann? I tillegg håper vi du er litt nysgjerrig på hvordan det går med dem i turneringer. I år kommer vi til å oppdatere om turneringene via Bjaavanns hjemmesider. Det blir litt informasjon i forkant av turneringene, lenke til live-score, noen oppdateringer underveis pluss en reportasje om hvordan det har gått i etterkant.

Ditt bidrag vil gå til dekke utgifter i forbindelse med turneringer (startkontingenter, reiser og opphold). Du gir din støtte ved at du etter turneringsresultatene er publisert på hjemmesida vippser til Juniorfondet (bruk QR-kode eller Vippsnummeret her i artikkelen). Vi har tatt utgangspunkt i beløpene nedenfor, men om noen vil bidra med mindre eller større beløp så vil all støtte være nyttig i den sportslige satsingen.
5 kr pr. birdie
20 kr pr. eagle (eller bedre)
30 kr pr. brutto turneringsseier

Allerede førstkommende helg skal tre av spillerne i aksjon på Narvesen Tour. Adler Førsund (17 år), Mathias Strand (16 år) og Eskil Jacob Svenkerud (14 år) spiller på Kristiansand GK lørdag 6. mai og på Grimstad GK søndag 7. mai. Turneringene starter kl. 10.00 og live-scorene kan følges her:

GolfBox Tournament (Kristiansand)

GolfBox Tournament (Grimstad)

Til høsten inviteres alle som har bidratt med støtte i løpet av året til en turnering hvor juniorene er kapteiner for hvert sitt lag. Felles oppvarming og en hyggelig samling etterpå. Med eget spill friskt i minne har vi fokus på turneringsspill og og spillstrategi med vår trener Nicolai som fasilitator.

Hvis du har spørsmål, innspill eller ideer så ta gjerne kontakt med leder av juniorutvalget, Per Øyvind Svenkerud (tlf. 466 17 869).


Med sportslig hilsen
Juniorspillerne og juniorutvalget

Fra venstre: Kristian Markussen, Adler Førsund, Mari Filippa H. Larsen, Eskil J. Svenkerud og Mathias Strand
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her