Medlem

Bjaavann med spiller(e) på årets NM på Miklagard!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 3. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Torsdag er det duket for årets Norgesmesterskap individuelt.

Kristian Markussen(16) som tidligere denne sesongen var med på årets LAG NM for herrer og bidro til en finfin 2.plass har akkurat ankommet hotellet i oslo og gjør seg klar til kvalifiseringsrunde til årets Norgesmesterskap på Miklagard. 
Kvalifiseringsrunden spilles onsdag morgen, 54 spillere i startfeltet - 20 spillere kvalifiserer seg videre til årets Norgesmesterskap i golf! 

16 åringen spiller fra massive 6600 meter på Miklagard på perfekte forhold, så det er ingen miniputt bane dette - vi gleder oss til å følge med på livescoren onsdag morgen! 

Her finner du livescore til kvalifiseringsrunden på Miklagard: 
https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2766280/teetimes 


Jonas Lønn er direkte kvalifisert til årets Norgesmesterskap - Mer informasjon og livescore link til årets NM kommer på hjemmesiden onsdag kveld.

I årets spillefelt på Miklagard finner vi blant annet Kristian Krogh Johannessen som akkurat har kommet hjem etter å ha debutert i de Olympiske lekene sammen med Viktor Hovland! 

Verdt å nevne er også Mats Ege som stiller til årets Norgesmesterskap - men han spiller under Stavanger Golfklubb. 

ALT OM ÅRETS NORGESMESTERSKAP FINNER DU HER
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her