Medlem

Bjaavann fikk besøk av verdenkjent artist på fredag

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 27. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En av verdens største rappere skulle opptre på Palmesus, og han rakk faktisk og besøke Bjaavann 2 ganger på 1 dag.

Tidlig fredag morgen fikk vi en telefon om at en artist fra Palmesus ønsket og spille golf på Bjaavann ettersom ryktet tilsier at Bjaavann GK er en fantastisk golfbane - Og det kunne Benjamin med det kjente artistnavnet "MackelMore" skrive under på. 

Han var utrolig begeistret over den flotte naturen vi hadde, og ikke minst vansklighetsgraden på banen, han likte banen så godt at manageren tok kontakt med klubbsekretær Glenn og ønsket og spille en runde kveldsgolf også.





Han ankom Bjaavann klokken 11 tidlig på morgenen, og spillte 18 hull, så bar det avgårde til Palmesus fra 18:00 - 19:00 hvor han måtte opptre, så var det rett inn i bilen for å spille nye 18 hull på Bjaavann fra klokken 20 på fredagskvelden.  
MackelMore og Crewet avsluttet golfen på Bjaavann klokken 23:00 , da var det såpass mørkt at ballen ikke var mulig å se lengre. 

Artisten har over 3 milliarderer avspillinger på youtube, og for mange "eldre" så er han kanskje litt ukjent, men en skikkelig kjendis for den "yngre garde" 



Klubbsekretær Glenn var veldig fornøyd med besøket etter en lang dag. 


Atle Lidi var så heldig og fikk sneket til seg både bilde OG autograf til datteren! 


Espen Olsen kjente ikke til artisten, men har hørt noen av sangene hans. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her