Medlem

Belka Golf Nordic Open 6 juni, med fantastiske premier.

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 23. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Også i år, kommer Belka på besøk å arrangerer i kjent stil en turnering hvor vinneren stikker av med utenlandstur med all inclusive inkludert!

Belka Golf Nordic er et byrå som har fokus på golfreiser rundt om i verden. 
Flere år på rad har Belka kommet til Bjaavann for å arrangere turnering og kåre en vinner som skal spille finalen i Tyrkia,Belek - Golfens Mekka. 

Itillegg venter 5-7 dagers opphold på et fantastisk hotell med all-inclusive! 



I år kommer Belka lørdag 06 juni - Tore Halvorsen som er turneringsleder og daglig leder for Belka Golf Nordic, har lovet god stemning og mange flotte premier! 
Han har itillegg lovet å ta med seg et par demoer av disse kule elektriske sykkelene som nå har blitt ganske populære på golfbaner i utlandet som brukes som en slags golfbil for 1 person. 

Påmelding: TRYKK HER
Spilleform: Slaggolf +5
Påmeldingsfrist: 04 juni klokken 12;00 
Startavgift: 300,-
Greenfee: 200,- (gjelder ikke medlemmer/personer med spillerett)
Beste nettoscore totalt vil ta med seg en fantastisk 1 premie som inkludererer en All-inclusive golf tur til Tyrkia,Belek. 
Bjaavann sine medlemmer må huske å melde seg på OOM klassen, får å ha muligheten til å hanke inn Oom poeng på turneringa. 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her