Medlem

Banearbeid på banen før NM senior 20-21 juni.

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 11. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det vil være full fokus rundt NM senior den kommende uka, og bane arbeiderne er i full sving for å gjøre det så bra som mulig.

Som dere sikkert har lagt merke til , så har endelig veksten på gress kommet godt igang. Alle fairwayer tettes, og alle fairwayer har fått nok gjødsel for i år. 

Klippehøyden på fairway har til idag vært på 16mm, men den reduseres nå ned til 12mm. 
I tillegg kjøres roughklipper over fairways for ta bort gress som har vokst seg langt sideveis. 
 

Greener ble i dag (11.06) klippet på 3,5 mm og målt til 9 på stimpen. Mot NM senior vil klippehøyden trolig bli ned mot 2,9 mm.
Greener vil også bli rullet. Deler av gresset er inne i frø periode og på kvelden kan derfor greener oppleves som noe ujevne.

Etter NM vil greenkeeperne begynne å vertikal skjære gresset på greenene samt reså de. Over tid gjør dette at strået blir tynnere ( ny vekst) og greenene blir raskere selv på høyere klippehøyder.

Vi kommer også til å lage en alternativ dugnadsplan, hvor medlemmer kan hjelpe til med å fylle divots og rydde løse gjenstander som kvister,søppel osv. Mer info om dette kommer på en ny artikkel fortløpende. 

Også må vi rette en tusen takk til alle som hjelper til for å gjøre banen i best mulig stand til NM Senior 20-21 juni. 
Banearbeiderne gjør en fantastisk jobb, så en tusen takk til de også. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her