Medlem

Åpning av treningssenteret!

Av: Øyvind Larsen  |  Publisert: 15. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Etter mange timer med bygging, flytting, kobling og testing er det til lørdag duket for åpning av vårt brænd nye treningssenter. Vel møtt for en titt, kaffe, samt sjanse til å vinne en ny driver!

Takk til alle som har vært med å bidra til at vi kan forlenge golfsesongen hele vinteren, og gjøre golf til en helårsidrett. Vi drar frem det gamle uttrykket, "ingen nevnt ingen glemt." Dere vet hvem dere er.

Lørdag 21. november åpner vi treningssenteret vårt. Det blir "åpent hus" kl 10.00  - 13.00. Det blir en litt redusert åpningsfest med strenge Covid-regler. Men vi skal fortsatt gi alle som vil mulighet til å teste litt, svare på spørsmål dere måtte ha og selvfølgelig ha noen konkurranser med gode premier. Det blir "closest to pin" på simulator og puttekonkurranse på vår nye 50 m2 puttinggreen. Vi lover ut en driver til den som får HiO på sim, og det blir også utdelt gratistimer!

Det blir en begrensning inne i bygget på 10 personer av gangen. Alle må registrere seg på vei inn med navn og nummer. For at alle som vil får seg en titt, en vaffel og en kaffe, må vi passe på å rullere på hvem som er inne i bygget.

Gordon holder åpent i shoppen med bl.a gode tilbud på neste års bekledning. Her er det gode muligheter for litt juleshopping.

Håper så mange som mulig møter opp, og husk å holde 1 meters avstand til alle andre, sprit hender og hold deg hjemme hvis du har symptomer på smitte.

Det gledes!