Medlem

9 hulls scramble turnering 12 juni

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 8. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi inviterer til en artig spilleform fredags ettermiddag.

Dette er en artig turnering for alle golfere! 
Vi spiller hull 1-9 med løpende starttider, og håper så mange som mulig har lyst å bli med på litt fredags golf. 

Under påmelding har du mulighet til å skrive hvem du ønsker å være på lag med - Hvis ikke så blir du automatisk satt i en gruppe hvor dette blir laget ditt. 

Herrer spiller fra Tee 56 
Damer spiller fra Tee 44
Startavgift: 100,- 
Greenfee: 200,- 

Spilleform Texas Scramble: 
Alle deltagere på laget spiller ut. Deretter velger man den ballen som ligger best til og som man vil spille videre på. Den som spilte ballen markerer ballens posisjon med en pegg, og de andre spillerne henter sine baller. Alle spiller videre fra der den valgte/beste ballen lå. Dette gjentar seg til man har hullet ut. Det er lagets score som teller, men vi setter sammen lagene slik at alle lag stiller noenlunde likt. Siden man hele tiden spiller fra den beste posisjonen, vil lagets score gjerne være lavere enn det den enkelte spiller vanligvis har på en runde.

For påmelding trykk HER

Resultater og premiering vil bli annonsert lørdag morgen, for de som er ivrige så kan resultatene sjekkes i golfbox kort tid etter levering av score til turnerings leder. 

PS. Vi premierer det laget som har kledd seg best / flottest for anledningen :) 
Laget har også anledning til å spille videre etter eget ønske etter 9 hull - men det er kun scoren fra hull 1-9 som gjelder.