Klubben

Vi er i gang ....

Publisert: 4. mai 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ikke rart head-greenkeeper Stian er fornøyd .... I dag startet prosjektet "Aktivisering og arbeidstrening for innvandrere og flykninger" hvor to grupper hver mandag og tirsdag fremover skal jobbe på banen med oppgaver som vi ikke har ressurser til å ta tak i ellers. Dette vil fortsette gjennom hele sesongen.

Vi håper prosjektet blir til berikelse for begge parter og at klubben ønsker dem velkommen med smil, nyskjerrighet og vennlige ord! Det var en fin gjeng vi stiftet bekjentskap med i dag. Høflige, interesserte, arbeidssomme og blide. Dette tegner godt for alle parter.

Hver mandag og tirsdag, midt på dagen vil to grupper (6 og 8 deltakere) være i sving. Hver gruppe har en dugnadsbasert arbeidsleder fra klubben.

Per Anders Havnes er primus-motor for både dette prosjektet og Golf-Grønn-Glede:
- Det ville være fint om vi kunne få med 4 flere frivillige til GGG og 4 flere til NAV-prosjektet. Nå er det vanskelig å fylle vaktlistene. Vi har et akutt behov for 2-3 stykker til førstkommende mandag og tirsdag da mange av seniorene er på golf-tur i Sverige.

Kan du tenkte deg å bidra? Ingen forkunskaper i hverken golf eller skogsdrift er nødvendig - dette kan selv far få til - så ta snarest kontakt med Per Anders: pahavnes@gmail.com / 488 65 884.

Les også: "Golfklubben som sosial aktør"
Det ble en liten introduksjon til golf og utdeling av arbeidstøy i dag. Noen er allerede kledelig antrukket i "Bjaavann-bunad". En gjeng positive og ivrige karer som vi i løpet av sesongen skal se mye til. Ta vel i mot dem!