Klubben

Turneringsutvalget trenger nye krefter!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 25. januar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er ingen tvil om at turneringspill er populært, nå håper vi at flere kan være med å bidra for å gjennomføre turneringer på Bjaavann.

Turneringsutvalget har hvert år en del viktige oppgaver å ta for seg. De siste 5 årene så har klubben arrangert i gjennomsnitt over 60 turneringer pr sesong, dette inkluderer ukentlige senior turneringer, tirsdagsgolfen og alle andre klubbturneringer som arrangeres gjennom sesongen i helgene.
Hvert år søkes det også om å arrangere forskjellige forbundsturneringer som feks Norgesmesterskap i slaggolf, LAG-NM, Junior NM og diverse andre amatør og profesjonelle turneringer. 

For å gjennomføre disse på best mulig måte, så er det viktig at vi har et turneringsutvalg som samarbeider godt, og som brenner litt for å gjøre det ekstra hyggelig for de som tar seg tiden til å spille de forskjellige turneringene.

En av våres største utfordringer i år, er å finne noen som kan være med å lede den sosiale 9 hulls turneringen guttetirsdagen , som går hver tirsdag gjennom sesongen bortsett fra juli måned. 
Samtidig trenger vi noen som kan lede et par klubbturneringe
r. 

Før sesongen starter, så skal alltid turneringskalenderen være satt med bestemte datoer for når turneringene gjennomføres - her deler turneringsutvalget på hvem som har anvar for hvilken turnering. 

Vi trenger altså nye medlemmer som kunne tenke seg å bidra i turneringsutvalget til 2022 sesongen og være med å samarbeide i et veldig hyggelig og godt miljø! 

Vårt mål er å arrangere Norgesmesterskapet forhåpentligvis i 2023 når klubben har 20 års jubileum. 

Ta gjerne kontakt dersom noen kunne tenke seg å bli med i turneringsutvalget.


Glenn Ugland - 415 80 559 - glenn.ugland@bjaavanngk.no 

Ingarth Kallevik - 928 43 277 - ingarth.kallevik@bjaavanngk.no
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her