Klubben

Strålende golf-dag for GGG og Hekta på Golf på Bjaavann

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 22. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vårt største samfunnsprosjekt Golf Grønn Glede fikk mandag denne uken storfint besøk av Fedrelandsvennen som kommer ut med en flott artikkel rundt Golf Grønn Glede kommende helg.

45 GGG-deltakere, 13 frivillige fra Bjaavann og 3 ledere fra Hekta på golf hadde en strålende dag på Bjaavann mandag 19. september.
Vi hadde 22 gjestende GGG-deltakere fra tilsvarende prosjekt fra Larvik GK, Grimstad GK og Mandal GK sammen med vår GGG gruppe som spiller fast på mandager gjennom sesongen. 


Det ble spilt Texas Scramble over 3, 6 eller 9 hull – alt etter hvor mye den enkelte  deltakeren maktet. Alle hadde også en Scramble 9-hulls runde på putting green – som var grunnlag for premiering. Det hele ble rundet av med velsmakende lasagne servert av Gordon på kjøkkenet. 
Strålende sol var en viktig trivselsfaktor, men det aller viktigste var at vi møttes i gleden med golf i felleskap. 
Dette er det første konkrete resultat av samarbeidet vi har innledet mellom vår GGG satsing og delprosjektet Hekta på golf til Foreningen for helhetlig ruspolitikk (FHHR). Vi arbeider mot de samme målgruppene av deltakere og tar sikte på å skape et regionalt samarbeid på klubbnivå. Gjensidige besøk, kompetansebygging, erfaringsutveksling og finansiering vil bli viktige satsingsområder.
Denne GGG-dagen på Bjaavann la et godt grunnlag for framtidig samarbeid.
Takk til alle som bidrog til at dette ble så vellykket!

Per-Anders Havnes - Leder av Golf Grønn Glede på Bjaavann Golfklubb. 


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her