Klubben

Sparebank1 er med videre som sponsor!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 21. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

SpareBank 1 SR-Bank har røtter i flere lokale sparebanker der den første ble startet for over 180 år siden. I dag er vi et finanskonsern for hele Sør-Norge med mer enn 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder. Det gjør oss til Norges største Sparebank.

SpareBank 1 SR-Bank er et offensivt finanskonsern med nasjonal distribusjon. Som Norges nest største norskeide bank gir konsernet økonomisk kraft til vekst, verdiskaping og lønnsomhet for kundene, samfunnet og våre eiere.
I 2000 etablerte banken kontor i Agder, og siden den gang har vokst markant og blitt en viktig samarbeidspartner i regionen.
I 2018 gikk vi fra å være en regional bank til en bank for hele Sør-Norge, med etablering av kontor i Oslo. Hovedkontoret ligger i Stavanger og konsernet har, med sine datterselskaper, rundt 1500 ansatte.

Sammen får vi ting til å skje.
En av SpareBank 1 SR-Banks viktigste oppgaver er å bidra til et levende og sterkt lokalsamfunn. Dette krever lokalt engasjement - fra mennesker, for mennesker og mellom mennesker.
Vårt mål for vår sponsorvirksomhet er å bidra til trivsel og vekst i regionen. Vi har derfor valgt å fokusere på sponsorobjekt som jobber for et bredt og positivt tilbud i lokalmiljøene.

Ønsker du å vite mer om oss, eller benytte deg av våre tjenester og produkter, ta gjerne kontakt!
Senior bedriftsrådgiver og golfentusiast: Vidar Plaszko, Mob: 41147722, Mail: vidar.plaszko@sr-bank.no
Banksjef Bedriftsmarkedet: Leif Pedersen, Mob: 99599046, Mail: leif.pedersen@sr-bank.no
Banksjef Privatmarkedet: Jan G. Tobiassen, Mob: 40080068, Mail: jan.tobiassen@sr-bank.no
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her