Klubben

Prosjekt klubbhus

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 15. februar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Som mange av dere har fått med dere, og mange har hørt rykter om, så pusser vi opp klubbhuset. Her er en liten situasjonsrapport.

Vi har i mange år arbeidet under svak økonomi i klubben, og det er derfor flere prosjekter som har stått på vent.
Vi har de siste årene rustet opp og byttet ut en god del av maskinparken og annet utstyr til anlegget som ballmaskin m.m.

Det er banen som er og blir første prioritet, siden den er viktigst for klubbens medlemmer. Dette arbeidet fortsetter. Vi arbeider med å utrede utbyggingen av et større øvingsområde, men det er også nå rom for å prioritere klubbhus, området rundt og hva vi ønsker at medlemmer og gjester skal se når de går inn fra parkeringsplassen. Drømmen hadde vært å rive klubbhuset og bygge helt nytt, men vi får stikke fingeren i jorda…
I Februar har vi flyttet Glenn og Gordon sine kontorer, og veggene inn til disse og turneringskontoret ble revet. Her blir klubbens nye Pro-shop.

Vi er så heldig at Øyvind Larsen med en kollega kommer med to skoleklasser fra byggfag på Tangen vgs, og disse skal pusse opp klubbhuset. Om kort tid settes det opp gjerder rundt klubbhuset, og dette blir en byggeplass. Vi vil sette kodelås på døra nede i kjelleren, og det blir toalettene her med garderober som må benyttes av simulatorspillere når husets hovedetasjen stenges av. Med nytt inngangsparti, ny lounge og oppgradert kafedisk, flere større vinduer og utvidet terrasse håper vi at vi skal forbedre møteplassen og dermed også trivselen til den stadig voksende medlemsmassen og gjestene vi får på besøk.

Vi ønsker også å åpne for at medlemmene og evnt. andre skal kunne leie klubbhuset til private arrangementer. Ideene er mange og vi skulle gjerne gjort mye mer. Men, vi får ta næring etter tæring, og fortsette arbeidet med å utvikle klubben videre. Vi satser på at første del av arbeidet skal stå ferdig til 1. april, så Gordon kan fylle butikken med varer, og vi kan forberede ny sesong med kanskje nye køller. Fase to blir utvidelse av terrassen, flere vinduer og oppgraderte toaletter og kafeområdet. Dette håper vi å ha klart i begynnelsen av juni.

Til info er det gjort noen små endringer på bildet
Av Anne-Marie Schumann
Leder Utvikling Klubbhus
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her