Klubben

Positivt medlemsmøte

Publisert: 6. april 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Drøyt 40 medlemmer hadde funnet veien til klubbhuset i går kveld til årets første medlemsmøte. Det ble mye informasjon fra mange aktører, noe som vitner om at aktiviteten er stor nå like før baneåpning. Positivitet er ordet som kan summere opp møtet.

Møte ble tradisjonen tro arrangert av Miljøutvalget og ledet av utvalgets leder (og styremedlem) Sally Hoff på en særs god måte - vi var faktisk ferdig før tidsplanen - kanskje mye takket være at Quiz'n ble spart til neste gang?

Kaffe fra ny kaffemaskin smakte aldeles utmerket og vaflene og kaken Lasse Kleven disket opp med fra kjøkkenet stod ikke tilbake for noe.

Det faktum at relativt få av "den ygre garde" møtte opp tyder vi som et tegn på at Kommunikasjonsgruppa gjør en hederlig jobb med å spre nyheter elektronisk.

Siden "et bilde sier mer enn tusen ord" viser vi noen "snapshots" fra møte.Sally ønsker hjertlig velkommen til medlemsmøtet. Klubbhuset er kanskje ikke det helt ideele møterommet ......Vidar fra SR-Bank, en av årets nye samarbeidspartnere, gav en kort orientering om banken."Finansminister" Tor opplyste at ca 550 har betalt kontingenten og at økonomien fortsatt er stram, men under kontroll.Seniorutvalgets Carsten informerte om planene for sesongen.Om ikke "stinn brakke" så var det meste av sitteplasser i bruk under møtet.