Klubben

Oppfyller college-drømmen!

Av: Espen Olsen  |  Publisert: 30. juli 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Torsdag denne uken reiser Mari Filippa over dammen for å studere og spille golf for University of Charleston i West Virginia.

De fleste har nok sett henne enten bak disken i cafeen, på treningsfeltet eller i fjor som en blå og i år som rød prikk i golfbox. Hun har de siste årene lagt ned en betydelig mengde med treningstimer, hvor det første målet har vært å spille college-golf i USA. Det målet oppfylles denne høsten på University of Charleston.

Planen er 4 år med studier og videre utvikling av golfspillet. Hun vil fortsatt være å treffe på Bjaavann, men nå bare i desember, samt en lang sommerferie i mai til juli hvert år. Hun gleder seg stort til å kunne spille og trene golf hele året på gress. Et av delmålene er som trener Nicolai sier; å bli helt rå fra 100 meter og inn.

Vi ønsker henne god tur og lykke til. Og slik som utviklingen blant være beste juniorer er, så regner vi med hun er den første av mange.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her