Klubben

NM2023 på Bjaavann

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 25. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Som kanskje de fleste har fått med seg skal vi i vårt jubileumsår 2023 få lov til å arrangere Norgesmesterskapet i golf, dette gleder vi oss voldsomt til. Norgesmesterskapet blir arrangert 3-6 august.

Dette er jo et stort løft for klubben, og mye har nok forandret seg siden sist vi gjorde dette i 2011. Ikke minst at det vil være TV sendinger på Discovery/Eurosport alle dager av turneringen. Siste spilledag vil TV team følge de beste spillerne live helt frem til vi har kåret en Norgesmester. Som klubb ønsker vi selvfølgelig å gjøre dette til fantastisk reklame for klubben, både nasjonalt og ikke minst i nærområdet vårt. 

For å lykkes med dette trenger vi en god del frivillige. Og vi må sikre oss at vi får alt helt på plass i god tid før selve arrangementet. 


Vi har etablert en prosjektgruppe som skal følge opp og koordinere alle aktivitetene og ha det overordnede plan- og gjennomføringsansvaret for et fantastisk arrangement. 

Vi håper at mange vil melde seg til tjeneste og at folk melder fra om hvilke område(r) de kunne tenke seg å bidra på.  

Send en mail til prosjektleder Nils O. Plathe (nils.plathe@bjaavanngk.no) eller ring/send sms på 91793343. Jeg vil kalle inn til informasjonsmøte og igangsetting. Vi vil sette opp noen forslag til team etter hvert som vi får frivillige. 

Under har vi listet hvilke områder vi foreløpig ser at vi trenger hjelp på: 

 1. Logistikk 
  a) Parkering, transport, persontransport etc 

 2. Digital/IT 
  a) Her blir det mye koordinering med TV selskap samt jobb med webside for arrangementet og anskaffe/leie kommunikasjonsutstyr etc. 

 3. Aktiviteter/underholdning for publikum  
  a) Vi vil har aktiviteter for publikum og vi vil kanskje ha musikk et par plasser. Kanskje Long Drive med Trackman i et telt eller lignende. Kanskje tilsvarende på Torvet i byen en av dagene. Her er det rom for kreativitet !! 

 4. Turnering 
  a) Sette opp turneringssekretariat (f.eks. i simulator rommene) 
  b) Scoring (spillerne vil oppdatere selv via egen mobiltelefon) vi må publisere 
  c) Mottak score 
  d) Premiering(NGF holder premier) 

 5. Marked/sponsor 
  a) Her vil vi kanskje måtte trekke på profesjonell hjelp 
  b) Utvikle sponsorpakker 
  c) Vi må planlegge reklameplakater og snutter til Eurosport 
  d) Andre gode ideer  ? 

 6. Anskaffelser/innleie 
  a) Vi ser vi må leie inn blant annet golfbiler og biler for TV crew 
  b) Vi må også leie inn og utplassere portable toaletter, telt til catering og andre provisoriske anlegg 

 7. Catering/bevertning 
  a) Vi må ha muligheten for å kunne servere mat og drikke, her må vi nok også alliere oss med noen profesjonelle. Igjen så vil kreativitet være nødvendig. 

 8. Pressekontakt 
  a) Her ser vi for oss noen som kan ha oppfølging av media og innspill til TV. Det skal lages halvtimes program som skal sendes de tre første turneringsdagene. Dette kan spilles inn på forhånd. 

Inndeling i gruppene er ikke hugget i stein. Vi må kanskje ha noen flere grupper, eventuelt slå sammen noen. Hensikten med denne organiseringen er å gjøre oppgavene overkommelige. Vi skal få det veldig gøy med dette!!

Ta kontakt med prosjektleder Nils Plathe hvis du ser for deg at du kan være med å hjelpe her!