Klubben

Høstens våteste .....

Publisert: 6. november 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En stor takk til nesten 40 personer som i et ufyselig vær på lørdag 5. november gjennomførte høstdugnaden med bravur. Vi rakk det meste før regnet gikk over i fast form og la et hvitt teppe over banen.

Etter kaffi og vafler servert av Claire og Oscar ble oppgaver fordelt av dugnadsinnpisker Jan Åge. Det var yrende aktivitet overalt, men etterhvert ble det en kamp mot et stadig økende regnvær mens temperaturen krøp nedover.

Veldig mye ble gjort og en stor takk til alle!

Det var en våt og kald gjeng som velfortjent avslutningsvis forsynte seg  fra en rikholdig middagsbuffet.

De følgende seks er trukket ut blant deltakerne og kan ta seg en gratis Danmarkstur før nyttår: Terje Haugen, Oddvin Jarl Olsen, Karl Erik Hansen, Inger Amundsen, Jan Dahl og Dan Belsnes (gavekort kommer i posten).En lydhør forsamling får tildelt oppgaver av en alltid like entusiastisk NordlieDen nye broa på hull 12 fikk flott nytt dekke. Takk til Hunsøya Næringspark.Takket være gaver fra Grønt Fokus og Elkem har vi fått på plass ei flott ny "ventebu" mellom hull 13 og 14.Det så til tider mer ut som gjørmebading da flisekuttegjengen på hull 1 holdt på. Legg merke til "bekken" i forkant - ja, det regnet!

Takk til Ann Helen Johannessen for bilder.