Klubben

Golfjentene - Velkommen til innendørs golf

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 15. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er veldig glade for å kunne invitere alle golfjenter mellom 5-19 år til det nye innendørs anlegget på Kristiansand Golfklubb i samarbeid med golfklubbene på Sørlandet!

Tirsdag 30.November fra 17:00 - 20:00 arrangeres "Golfjentene" på Kristiansand Golfklubb i det nye innendørs anlegget som akkurat har åpnet. 
Tidligere i år hadde vi stor suksess med over 45 jenter i alderen 5-19 år som storkoste seg ute på vårt flotte anlegg på Bjaavann. 

Nå vil vi gjerne gjennomføre nytt arrangement - her det det også rom for at de som tidligere har vært med på dette arrangementet kan invitere venner fra skolen eller nabolaget i håp om at flere jenter kan bli rekruttert til golfen på Sørlandet! 

For påmelding så kan du scanne QR koden som står oppført på bildet - eller du kan trykke på linken https://forms.office.com/r/U5vvP0WYbu

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta, så gjerne del dette videre til barn og barnebarn dere tror kan ha interesse for dette. 
Det blir giveaways på arrangementet, og flere gøye aktiviteter for jentene. 

Det nye innendørs anlegget på Kristiansand Golfklubb ligger rett ved utslag hull 1. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her